• header

  • header

  • header

Calcul cost pentru locuinta
cu un consum lunar de
cca. 35 Kwh

Calcul cost pentru locuinta
cu un consum lunar de
cca. 180 Kwh

Harta radiatiei solare in Romania

Energie "verde"

Programul CASA VERDE 2010 Programul casa verde iunie 2010

Panouri (solare) fotovoltaice


panouri_fotovoltaice
Acest tip de panou solar se utilizeaza la generarea energiei electrice - curent continuu - si functioneaza pe tot parcursul anului.


Un panou solar fotovoltaic spre deosebire de un panou solar (termic) transforma energia luminoasa din razele solare direct in energie electrica, prin intermediul componentei principale - celula (solara) fotovoltaica.


Panourile solare fotovoltaice se utilizeaza separat sau legate in paralel pentru alimentarea consumatorilor independenti.

.Pentru a indeplini conditiile impuse de producerea de energie electrica, celulele solare fotovoltaice se vor asambla in panouri solare fotovoltaice utilizand diverse materiale, ceea ce va asigura:


Prin celulele fotosensibile (fotovoltaice) lumina este transformata in curent electric, dar numarul si dimensiunea celulelor depinde de puterea instalata a panoului. Tensiunea maxima furnizata este intre 17,28 V (12 V) si 34,56 V (24V). Intesitatea maxima a curentului : intre 4,63 A si 7,62 A. Mai multe panouri se pot lega in serie formand un sistem cu tensiunea maxima de : 1000 V.


Garantie: Panouri- 20 ani

Garantie: Restul instalatiei- 2 ani


Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.